Hasznos infók


HÁNY FŐVEL INDULNAK SÉTÁK ÉS VAN-E MAXIMUM LÉTSZÁM?

  • A honlapon meghirdetett dátumok esetében a séta megrendezésre kerül, ha arra érvényes foglalás érkezik. A maximális csoportlétszám 32 fő. A jelen járványügyi helyzetre való tekintettel alkalmazott speciális létszámkorlát 22 fő.

HOGYAN LEHET A JELEN HELYZETBEN A MEGFELELŐ TÁVOLSÁGTARTÁS MELLETT ÉLVEZNI A SÉTÁT?

  • A séta során alapvetően szabadtéren, olyan köztereken mozgunk, ahol van elég hely a maximális csoportlétszám mellett is az elvárt távolság betartására. Mindemellett a megfelelő akusztikus élmény biztosítására audioguide rendszert használunk. Így minden szót lesz alkalmuk hallani.

MI A TEENDŐ, HA TUDJA, HOGY KÉSIK?

  • Amennyiben várható késése 5-10 perc, nincs oka aggodalomra. A séta első 10 percében a beszélgetés a találkozási pontként megadott helyen zajlik. Ha előre tudja, hogy ennél többet késik, kérem a túra megkezdése előtt jelezze telefonon (06307904836), és érdeklődjön, hogy hol tud bekapcsolódni. A séta megkezdését követően – a többi résztvevőre való tekintettel – telefonos egyeztetésre nincs mód. Javaslom, hogy ha időben tudja, hogy a programon nem tud teljesen részt venni, kérje jegyeinek egy másik alkalomra való átszervezését.

MI A TEENDŐ, HA MÉGSEM TUD ELJÖNNI?

  • Amennyiben érvényes jeggyel rendelkezik egy sétaprogramra, de mégsem tud részt venni, kérem, azt a lehető leghamarabb, de lehetőleg a séta előtt 24 órával jelezze. Lehetőség van minden sétajegy esetén egy alkalommal az időpont módosítására. Kérem, hogy a Kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségeken jelezze erre vonatkozó kérését.

RÉSZT LEHET-E VENNI BABAKOCSIVAL VAGY KEREKESSZÉKKEL, ILLETVE KUTYÁVAL A SÉTÁKON?

  • Kérem, hogy erre vonatkozó kérdését a konkrét program kapcsán e-mailen vagy telefonon tegye fel. Az elérhetőségeket a Kapcsolat menüpont alatt találja.

VAN-E LEHETŐSÉG MOSDÓHASZNÁLATRA A SÉTA SORÁN?

  • A programok alapvetően 2,5 óra időtartamúak és minden esetben olyan útvonalon halad a séta, hogy legalább egy alkalommal van lehetőség mosdó igénybevételére. Kérem, vegye figyelembe, hogy a mosdóhasználat költséggel járhat, amely a résztvevőt terheli.