Séták

A sétamenüben három sorozat folyamatosan bővülő és megújuló kínálatával ismerkedhetnek meg.


Az egyik a Mesélnek a fák, kertek, mely a budapesti parkok által megőrzött történetek nyomába ered, a másik a fővárosunk Elfeledett figuráit méltatja, ahol a Budapestért sokat tett, de kevésbé emlegetett életutakat ismerhetnek meg alaposabban és tudhatnak meg további érdekességeket. A harmadik sorozat pedig az Épületek, utcák, terek, amelynek keretében híres budapesti épületek és helyek szellemét idézzük meg.


Bővebb leírásért, időpontokért, árért és a sétára való regisztrációért kérem, kattintson a kiválasztott program alatti ‘Időpontok és részletek‘ gombra!
ÉPÜLETEK, UTCÁK, TEREK 1.
A Kálvin tér és épületei

A sorozat Kálvin téri sétája a pesti belváros ikonikus pontját és annak hajdan volt és ma ismert épületeit járja körbeMESÉLNEK A FÁK, KERTEK 1.
Híres fák az I. kerületben

A sorozat első része az I. kerület híres fáit mutatja be: japánakác, eperfa, platánok és vadgesztenyékELFELEDETT FIGURÁK 1.
Ki is volt báró Sina György?

Báró hodosi és kizdiai Sina Görgy Simon nélkül ma nem biztos, hogy lenne Lánchidunk. Idézzük meg nagyságát!MESÉLNEK A FÁK, KERTEK 2.
Belvárosi fák

A budapesti fákat bemutató sorozat második sétája Pest belvárosába kalauzol. Nem hétköznapi történetek mindennapi helyeken.